Over Parbleu

jongetjeParbleu is gespecialiseerd in het helpen van organisaties om (meer)waarde te creëren. Wij doen dit met een team van zeer ervaren, enthousiaste en gedreven professionals. Wij bieden u een compacte, heldere en pure aanpak die praktisch uitvoerbaar is en die u met plezier doorloopt. Door samen helder te denken én slim te doen komt u tot nieuwe inzichten en bereikt u concrete resultaten. Het resultaat van deze aanpak is steevast dat onze opdrachtgevers dik tevreden zijn omdat zij hun waarde echt zien groeien. Wilt u ook de essentie van waardecreatie ontdekken? Dan wordt het tijd voor uw eigen Parbleu-moment.

Par·bleu-mo·ment: het; o -en (mv) een helder inzicht, tot stand gekomen door nieuwe zienswijzen en inspiratie. Ontlokt aan degene die het inzicht verkrijgt een uitroep van verwondering: “Parbleu”! Wanneer was uw laatste ~? 

Parbleumoment

Door het creëren en verbinden van essentiële ‘Parbleu-momenten’, helpen wij u ontdekken hoe u uw onderscheidend vermogen kunt vergroten. Onze aanpak maakt voor u inzichtelijk hoe, waarmee en met wie u meer waarde kunt bieden aan uw klanten en relaties. Wij laten u zien hoe u deze ontdekkingen vertaalt naar nieuwe producten, diensten en combinaties daarvan. Dankzij de Parbleu-aanpak zijn veel van onze opdrachtgevers erin geslaagd om voor geselecteerde klanten of klantgroepen te groeien van ‘leverancier‘ naar ‘partner’ of zelfs ‘strategisch partner’. Het directe resultaat is niet alleen meer waarde en betere klantenbinding, maar ook nog eens een vergroting van het draagvlak voor vernieuwing.

Samenwerkingspartners:
Nyenrode Caramel